Muziek mogelijkheden

Denise en Ritchie               
Als (carnavals)zangduo worden de  bekende melodieën, die van generatie op generatie zijn doorgegeven gebracht. Zowel Limburgs als Duits. Ook kunt u genieten van zangnummers welke zeer herkenbaar zijn. Alles wordt per gelegenheid aangepast.
Natuurlijk worden de eigen nummers niet vergeten! Deze laten wij u graag horen. Elk optreden is voor ons een feest. Gezelligheid en meedoen, dat is ons doel!

Licht en geluid    
Heeft u iets te vieren waarbij u uw eigen muziek wilt draaien? Deze mogelijkheid heeft u! Wij zorgen voor muziek naar uw wens. Natuurlijk ondersteunen wij u daarbij, door onze aanwezigheid in de vorm van een DJ en een optreden van Denise en Ritchie en/of Derima. Denise kan ook de presentatie verzorgen.

Denise & Ritchie doen meer op muziek gebied!        
Al eens gehoord van zingende zwarte pieten? Denise en Ritchie zijn graag aanwezig op uw sinterklaasviering.
Hierbij komen de welbekende sinterklaasnummers aan bod, in combinatie met het instuderen van een dansje voor de Sint. Natuurlijk mag een traktatie niet ontbreken!

Tevens kunnen wij kerstvieringen verzorgen. De bekendste kerstnummers komen aan bod, in combinatie met een lekkere traktatie.

Voor deze seizoensactiviteiten is het wenselijk om minimaal 2 maanden van te voren contact op te nemen i.v.m. de organisatie. Voor contactgegevens verwijzen wij u naar de pagina “Contact“.

Derima
Bij elke gelegenheid zorgen wij voor de perfectie muzikale omlijsting. Ritchie drumt, Denise bespeelt het keyboard en Frans neemt de accordeon erbij en bespeelt eveneens het keyboard.  De zang wordt natuurlijk niet vergeten.
Het repertoire bestaat uit melodieën uit de tijd van weleer (geen top 40). Oftewel vrolijke melodieën die iedereen kent.

Aan bod komt: tango, rock en roll, twist en country. Het repertoire bevat ook vele feest– en stemmingsnummers (Duits- en Limburgstalig) van het zangduo.
Dit houdt in: polonaises, schunkelen en lekker meezingen. Verder hebben wij enkele instrumentale nummers. De ideale muziek voor een gezellige (dans)avond.

Heeft u een speciaal nummer dat er niet tussen staat? Wij beschikken over een ruim muziekbestand, waardoor eventuele verzoekjes worden gedraaid.
Ook kunt u tijdig contact opnemen, waarbij Derima zal proberen om uw verzoek tot gehoor te brengen.

Hiervoor verwijzen wij u door naar de pagina “ Contact”.

Bovenstaande mogelijkheden worden ook gecombineerd.